Akta er för oss killar...

... vi är faaaaarliga kvinnor!!!!!
Om vi inte får som vi vill blir vi riktigt läääääskiga.

 


 


8 Juni

Jaha ni.
Denna dag började inge bra alltså... försov mig, så missade första lektionen. Aj aj aj.

Jaja hur som helst så lyckades jag iaf komma till skolan, och då vare kabaree som gällde, tyvärr var denna kabaree en besvikelse med tanke på att den 3:orna hade förra året vad helt sjukt bra.
På eftermiddagen blev det film, stolthet och fördom! Ganska seg film... men ändå mysig på något sätt, kärlek är ju aldrig fel, eller hur?

Å nu sitter jag här å ugglar.. skulle dratt till pappa egentligen, skulle övningskört å allt, men dum som jag är var jag så jäävla trött när jag kom hem så det sket sig helt enkelt.

Om lite mindre än en timma så äre film på tv. Lilla jönssonligan och stjärnkuppen, aldrig sett den, så ska la ge den en chans, berättar kanske senare om vad jag tyckte om den. HAHA. Jag verkligen älskar jönssonligan! Speciellt den stora, å den lilla med (fast den gamla då). Jani, det var bättre förr som man brukar säga om man är en liten surkärring.

NE nu ska ja ut å ta en rök. PUSSHEJ!

(( Jag tror inte Carro gillade filmen, hon sov typ hela filmen, låg som en liten bebis, hahahaha! ))


7 Juni

Klockan är 23.37 å lilla Mickis är fortfarnade uppe. Usch på mig, inte så jävla konstigt att jag är så jävla trött på mornarna.
Men nu är det bara en vecka kvar i skolan, sen får jag sooova huuur länge jag vill, hihi!

Jaja, hur som helst så fyller min mamma år idag så vi har firat henne idag, dock har jag inte fixat present än, usch vilken hemsk människa jag är! Men det är fan skitsvårt med presenter. Men nu vet jag iaf vad jag ska köpa så det får hon imoron förhoppningsvis.

Imorgon ja, då äre fan måndag. Jävla skit, jag hatar måndagar. Men iofs äre den sista måndagen jag måste gå upp tidigt på jääävligt länge så det känns ju bra faktiskt (Y)

Imoron äre heldag 8.10 - 16.00. Dock har vi massor håltimmar å shit. USCH FÖR DET ALLTSÅ. Skulle typ kunnat sluta kanske vid 1 annars????

JAJA, nu sitter jag bara här å klagar känns det som så det är likabra att sluta skriva här.
Förövrigt har jag lyssnat sönder låten hungry heart typ hela helgen. Jag har hört den förut självklart, men det är nu jag verkligen fastnat för den. Störd är jag!

JAJA. Godnatt babes <3


VECKANS BABE!

Veckans babe går till min underbara vän Acke som alltid ställer upp för mig i vått å torrt.
Det finns nog ingen som är lika duktig som lilla Acke på att göra mig glad!
Han sjunger, dansar, skämtar som ingen annan kan ;D
Han gör mig helt enkelt glad när jag är ledsen.

HOPPAS DE BLIR FERRE I NORPAN I HELGEN SÅ JAG FÅR TRÄFFA MIN LILLA ACKELITO-BABE


Ne fiiiifan vad jag är dålig!

Nej fyfan vad jag är dålig på att blogga. Jag riktigt skämms alltså. BÄTTRING MIKAELA!
Jag hade fan nästan glömt bort min blogg. KATASTROF!

Jaja, hur som helst vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Är ju ganska mycket som hänt sen senast. Tyvärr orkar jag inte babbla upp det direkt känner jag.

Jaja, hur som helst sitter jag hemma hos pappa nu. Helt i min ensamhet :(
Han är ute å dricker öl med sin polare (som förövrigt såg ut som Joker i rederiet om ni kommer ihåg honom, fast utan glasögon då). Så här sitter jag som sagt helt ensam. buhu. Som tur är gjorde en mc-feast mig å min mage sällskap förut, muhahaha.

Aja, nu orkar jag inte skriva ngt mer.
Ni får se en snygg bild som är tagen från när jag va på Porris land för ett tag sen, uh lala alltså :P





RSS 2.0