Piercing å ryggont

Igår gjorde jag äntligen min efterlängtade navelpiercing.
Jag tyckte inte alls att det gjorde så ont, så det var bra.
Jag åkte in till federal vid typ halv 1 med mamma, sen drog jag vidare hem till farmor och fikade, och sedan tog jag bussen till praktiken och jobbade min sista kväll.

Inatt när jag vaknade hade jag helt sjukt ont i ryggen, kunde knappt inte vända mig alltså, usch. Jag tror det beror på att jag lyfte ganska mycket igår på jobbet, och min rygg pallade tydligen inte med det, jag har ju ganska känslig rygg.

Så idag tyckte min handledare och en annan i personalen synd om mig, så dom skjutsade iväg mig på massage hos en tjej, hon var helt sjukt duktig, höll på att utbilda sig, så hon typ kollade på min rygg å masserade. På vissa ställen gjorde det så jävla ont så jag trodde jag skulle dö, men fan vad avslappnad man kände sig efteråt, dock är jag inte fullt bra i ryggen nu än. Jag hade alla möjliga fel på ryggen, massor knutar, sträckning osv osv, kommer inte ihåg vad allt hette, haha.
När jag kom tillbaka vid 11 till servicehuset så skickade min handledare hem mig direkt, hon tyckte att jag behövde vila min rygg nu istället för att anstränga den. Så istället för 16 så fick jag sluta 11. :D
Så nu äre la bäst att jag vilar min stackars rygg, hoppas att den blir bättre tills imorgon, det är trots allt min sista praktikdag.

Å imorron börjar vi flytta lite smått, dock får jag inte bära något nu pga min rygg så jag får la hjälpa till på något annat sätt, typ plocka in saker i skåp osv... yäää.

Slut på babblet, pusspuss!!!!!!!

( är lite röd runtom, hade ett plåster när jag fick massage så det inte skulle komma in bakterier i piercingen )


Söndag

Jahopp, idag är det söndag.
Jag å pappa drog på förmiddagen ut för att handla massor till lägenheten, å ja, det blev en hel del.
Tallrikar, bestick, glas, å massor massor mer.
Det tog oss flera timmar, och vi har inte ens handlat en 5:e del av allt. Haha. På fredag åker vi å köper våra sängar, det ska bli kul...

Men men, denna vecka äre praktik och flytt som gäller för hela slanten.
Måndag: 7-16
Tisdag: 16-21
Onsdag: 7-16
Torsdag: 7-13
Fredag: Ledig

Jaa.. det är så mitt schema ser ut denna vecka. Den sista praktikveckan. Blandade känslor inför det är det. På ett sätt ska det bli skönt att få komma tillbaka till skolan å träffa alla underbara människor i OP2SB, men på ett annat sätt så kommer det bli jobbigt att börja plugga igen helt enkelt....
Jag hoppas verkligen på att det blir klassfest snart igen? Eller vad säger ni folket???

PUSS!


PUST!

Fan vad jobbigt det är att vara i skolan, vid sånna här tillfällen inser man att man faktiskt inte längtar så jävla mycket dit som man tror. Praktik är trots allt ganska skönt måste jag säga.
Idag har jag knappt inte gjort ett skit under de 4 timmarna jag befunnit mig i skolan, när man kommer så här sällan till skolan så finns det så jäkla mycket att prata om så det går verkligen inte att koncentrera sig. Jag tror att våran teckenkommunikationslärare blev lite halvsur på mig, Sarah å Anna när vi satt å gjorde allt och lite till som man inte skulle göra på lektionen typ, haha.

Jaja, hur som helst så var jag å mamma å handlade efter skolan, först blev det mat, och sen drog vi till ikano och köpte på oss lite smink, så nu är vi uppladdade igen ;) HAHA.

Denna kväll blire att tare lugnt, käka lite gott å mysa ner mig framför tv:n, det ska bli skönt. Äntligen är jag leeedig!

PUSSISAR <3


Hemma :)

 
Jaha, nu var jag hemma, trodde inte jag skulle orka logga in här, men oj så fel man kan ha. Jag känner mig ganska glad just nu, jag vet inte riktigt varför.. allt flyter på helt enkelt och sånt är ju jädrarns skönt måste jag säga :)
Hoppas att jag får behålla denna känsla nu helgen över, ska bli så jävla skönt att få vara ledig fre-sön alltså. Det är väldigt välbehövligt. Får la se vad jag hittar på, ganska mycket att packa just nu äre ju så det får jag nog lägga lite av min lediga tid på, annars så kanske jag drar mig en sväng till nån trevlig prick eller liknande ;)
Jaja, vi får se. Nu ska jag gå å vara social mot min älskade mamma! <3

Puss på er <3

Praktiken väntar

Goodbye everybody.
Praktiken väntar (16-21).
Hörs imorron förhoppningsvis, pöss!

Då var det dags då...


Jag är sämst på att uppdatera, jag vet.

Jaha ni, torsdag idag.
Sov till halv 11 typ, väldigt välbehövligt, APU:n tar död på mig! Jag har jobbat 7-16 både tisdag och onsdag, jag hatar dom tiderna! Dels måste man gå upp så förbannat tidigt, och dels så är man hemma när det är kväll typ, ursch!
Idag jobbar jag 16-21, så det är faktiskt helt okej, för en hejdundrandes sovmorgon får man ju iallafall och det säger man ju inte nej till!
Är ledig fre-sön med, så det ska bli gött, dock måste jag in till skolan imorron ändå eftersom jag har Matte C och Teckenkommunikation B, men det blir ju en sovmorgon då med så det gör mig inte så speciellt mycket faktiskt, sen har jag en skön låååång helg framför mig, underbart!


Å förövrigt så är jag så förbannad jävla arg på LHC, usch och fyfan.
Det hjälpte inte ens med min maskot :(


Måndag

Jaha, då vare måndag igen. Sovit jättelänge denna morgon, jäävligt gött. Börjar klockan 16 idag och slutar 20 så det är ganska slappt ändå måste jag säga.

Förlåt att jag är sämst på att uppdatera men det är så jävla mycket saker som händer just nu, saker som jag inte vill utlämna i bloggen. Men jag kan säga att jag har en jävligt jobbig tid just nu, en tid som nog kommer sätta sina spår.... Om ni vill veta så kan ni ju alltid fråga, men alla får ju självklart inget svar.

Ajusste... min nya mascara, I LOVE IT!!!!!!!!!!!


Mascara

När pappa var i danmark nu i veckan så köpte han en mascara från Yves Saint Laurent till mig. Jag ska pröva den snart, hoppas, hoppas hoppas att den är bra!
Säger sen ;)
PÖSS!


Klädroller

Tacka gud för denna uppfinning alltså.
Hittade ett par svarta byxor långt inne i garderoben, dock var de så jävla skitiga av damm så man inte kunde ha på sig dom. Men då kom jag på den briljanta idén att vi ju har en klädroller hemma å det funkade ju alldeles utmärkt naturligtvis. Underbar uppfinning alltså, brallorna är som nya! ;)


Min shopping

Vad färgglad, och speciellt MÖNSTRIG jag känner mig ;)

Norrköping med Sarah

Var ju i Norrköping med Sarah igår, skitskojj var det :)
Jag säger bara Lagerhouse och New Yorker alltså, varför införskaffar dom inte dom affärerna i Linköping för kan man ju fråga sig? I övrigt tycker jag verkligen inte den stan har mycket att erbjuda alltså.. men just dom affärerna.. jag döööör!
Å killarna, nej usch dom var inte heller något att ha.
Alla är FULA I NORRKÖPING.
(( Okej då, inte alla, speciellt inte en... (A) ))

För min del blev det en tunika, en klänning typ, en top å sen ett par trosor.
Sarah och jag köpte likadana tunikor, dom sticker ut litegrann så jag tror inte vi ska ha dom samtidigt i skolan direkt, haha kommer nog se jävligt roligt ut ;)

Sarah hittade en telefon som verkligen passar henne ;)


Uh lala ;)

Killing me tenderly

Var det bara jag som gillade denna låt för tydligen så gjorde inte svenska folket det??
 Om jag inte minns helt fel så hamnade dom bara på en snål 7:e plats.
Jag gillar rytmen i låten, den är sexig.


Sarah roar mig

Sarah sitter just nu å roar mig med youtubeklipp på dansande bögar å på feta kvinnor, hahaha!



Måndag

Fan, jag hade nästan glömt bort bloggen, var precis en vecka senast som jag skrev, usch! SKÄRPNING PÅ MIG!

Jaha, vad har hänt så här långt då?
Jag har för det mesta jobbat förra veckan, och i torsdags var jag med Krille, Porris å Acke, dom kom hit till mig så snackade vi och drack lite bärs, haha!

Å i helgen va Jenny, Krille, Acke å Porris här, vi såg mello å hade det allmänt trevligt ;) Kvällen slutade hur som helst i Norrköping för min del, herregud alltså... mina brallor var helt nerölade och jag hade noblessa innanför BH:n (gissa om det var kladdigt). Den morgonen vill jag helst glömma... haha.
Hur som helst så blev det en mycket lyckad kväll enlig mig, dock tog jag inte en endaste jävla bild, mästerfotografen själv alltså.

Å idag var jag å jobbade en liten stund, sen blev det att dra hemåt och slappa galet heeeela kvällen.

Hur som helst så ska jag till Norrköping imorgon med Sarah, vi ska shoppa, snacka å äta, ska bli skitkul! Vi kommer äga hela stan alltså ;)
Sen ska jag vara med Linus en liten stund, vi ska ta en fika tror jag :)
Å sen ska jag träffa Krille, hihihi.

Nu orkar jag inte skriva mer :)
MEN JAG LOVAR ATT BJUDA PÅ BILDER FRÅN NORRKÖPING IMORGON SEN! :)
PUSS!

Imorgon är det du å jag bruden ;)

RSS 2.0